Pleq denkt mee in onderzoek naar inzet van ervaringskennis en -deskundigheid

Pleq doet mee aan de werkgroep 'inzet mensen met ervaringskennis' vanuit de kenniswerkplaats mensen met onbegrepen gedrag. Samen met andere partijen denken we na over een betere inzet van ervaringskennis en -deskundigen in de regio. De initiatiefnemer van dit onderzoek is GGD Zaanstreek/Waterland en vanuit de HvA is er een onderzoek verbonden aan deze werkgroep.

 

Onze rol binnen de werkgroep is om samen met ervaringsdeskundigen van de Hoofdzaak en Parnassia, het inventariseren van de huidige situatie, het meedenken met opties en mogelijkheden, het adviseren vanuit onze expertise en in de toekomst wellicht ook het meewerken aan de implementatie van adviezen die uit het onderzoek komen.

 

Als Ervaringskennis centrum Pleq zijn we ontzettend blij met de kans om onze kennis en expertise in te zetten voor dit belangrijke onderzoek. We geloven dat ervaringsdeskundigen een cruciale rol kunnen spelen in het verbeteren van de zorg en ondersteuning in onze regio. Door deel te nemen aan deze werkgroep hopen we een positieve bijdrage te leveren aan dit doel.

 

We kijken er naar uit om samen te werken met de andere partijen in de werkgroep en om ons steentje bij te dragen aan het onderzoek. We zullen jullie op de hoogte houden van de voortgang en de uitkomsten van het onderzoek. Heb je vragen over onze betrokkenheid of heb je zelf nog ideeën of suggesties? We horen het graag!

Deel deze pagina: