Aanbod trainingen

26 jul 2024

Pleq Inloopmoment

Elke vrijdagmiddag kan je bij het inloopmoment kijken wat Pleq je kan bieden. 

26 jul 2024

Runningtherapie

Runningtherapie is een rustige training waarbij je geen prestatie hoeft te leveren, maar plezier beleeft aan de inspanning.

Actueel

14 febr 2024

De nieuwsbrief is er

5 apr 2023

Officiële opening
Naar het nieuwsoverzicht
Samenwerken is onze belangrijkste uitgangspunt

Samenwerken is belangrijk omdat je samen met en van elkaar kan leren. Door krachten te bundelen en kritisch te blijven met elkaar, kan je met dezelfde middelen meer aanbieden en met een hogere kwaliteit. Ervaringskennis centrum Pleq is dan ook actief bezig om een brede samenwerking tot stand te brengen en te versterken tussen organisaties in het sociaal domein, de overheid én het individu.

In de praktijk betekent dit dat Ervaringskenniscentrum Pleq niet concurreert met anderen maar juist de middelen beschikbaar stelt om anderen te versterken. Bijvoorbeeld door onze website beschikbaar te stellen voor mensen en organisaties die hun aanbod aan de man willen brengen of onze locatie aan te bieden voor aanbod dat in lijn is met onze visie en missie.

Pleq is een project dat wordt vormgegeven door mensen met passie en een diep geloof in ervaringskennis. Er zijn middelen beschikbaar en een hoop motivatie om iets te betekenen voor de burgers van de Zaanstreek. Pleq staat nog in de kinderschoenen. Om goed te kunnen samenwerken willen we ook graag open staan voor andere inzichten. Wij staan overal voor open en gaan graag in gesprek zodat we samen wat kunnen bereiken. Wil je met ons samenwerken, heb je feedback of wil je in gesprek over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op:

Contact

 

 

Op dit moment wordt er bij Pleq al samen gewerkt met de volgende organisaties:

De Hoofdzaak

Leviaan

Gemeente Zaandam

Zaans Medisch Centrum

GGD Zaanstreek Waterland

Humanitas

Parnassia

NvA en Zaans autisme netwerk

Mama Vita

SMD

Stichting MEE

Veilig thuis

Blijf groep

Veerkracht centrale

Odibaan

 

- Deze pagina wordt nog verder uitgebreid met andere samenwerkingspartners en hoe deze samenwerking eruit ziet. Hou ons scherp en geef ons feedback, tips en mogelijkheden -