Aanbod trainingen

26 jul 2024

Pleq Inloopmoment

Elke vrijdagmiddag kan je bij het inloopmoment kijken wat Pleq je kan bieden. 

26 jul 2024

Runningtherapie

Runningtherapie is een rustige training waarbij je geen prestatie hoeft te leveren, maar plezier beleeft aan de inspanning.

Actueel

14 febr 2024

De nieuwsbrief is er

5 apr 2023

Officiële opening
Naar het nieuwsoverzicht
Disclaimer van Ervaringskennis centrum Pleq

Versie: 18 oktober 2023

 

1. Over deze disclaimer

Als je gebruik maakt van onze website of deelneemt aan een activiteit van Ervaringskennis centrum Pleq (afgekort Pleq), dan gelden de voorwaarden en beperkingen uit deze disclaimer. Lees ze goed door, zodat je weet wat je kunt verwachten en wat we van jou verwachten. Toegang tot en het gebruik van onze website betekent dat je instemt met het onderstaande. Als je vragen hebt, kun je ons altijd bereiken.

 

2. Wie zijn wij?

Deze voorwaarden en beperkingen gaan over activiteiten en informatie van Pleq. Pleq werkt samen met andere organisaties en partijen die eigen voorwaarden en beperkingen hanteren. Wanneer aanbod (deels) door een andere partij wordt aangeboden, wordt dit duidelijk vermeld. Pleq maakt bestuurlijk onderdeel uit van stichting Leviaan. Enkel medewerkers binnen Pleq die verbonden zijn aan Leviaan kunnen namens Pleq afspraken maken en overeenkomsten sluiten.

 

3. Wat bieden wij aan?

Wij organiseren trainingen, workshops en bijeenkomsten. Deze gaan over mentale gezondheid, delen van ervaringen en andere belangrijke onderwerpen. We bieden ook hulpmiddelen aan, waarmee je zelf aan de slag kunt. Andere organisaties kunnen via ons platform hun activiteiten aanbieden. Als dat zo is, zeggen we dat er duidelijk bij.

 

4. Aanmelden en deelnemen

Wil je meedoen? Meld je dan aan via de website of e-mail. Als de groep vol is, laten we je dat weten. Aanmelden is persoonlijk. Als iemand anders jou wil aanmelden, moet dat eerst met ons worden overlegd. Als je je hebt aangemeld, hoor je van ons of je kunt deelnemen. Soms vragen we waarom je mee wilt doen, om te kijken of de activiteit bij je past. In sommige gevallen adviseren we je om niet mee te doen. Dit besluit nemen wij met zorg.

 

5. Kosten en annuleren

Meedoen aan onze activiteiten is meestal gratis. Mocht dit anders zijn, dan vertellen we dat duidelijk van tevoren. Als je je hebt aangemeld maar toch niet kunt komen, kun je je afmelden door ons een e-mail te sturen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

 

6. Materialen en informatie delen

We vinden het fijn als je onze informatie deelt! Maar, let op: sommige materialen mogen niet zomaar gekopieerd of verspreid worden. Als dat zo is, zullen we dat duidelijk vermelden. Heb je hier vragen over? Vraag het ons gewoon!

 

7. Aansprakelijkheid en veiligheid

We doen ons best om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens onze activiteiten. Maar soms kunnen er dingen misgaan. Als er iets gebeurt, helpen we je natuurlijk. Pleq en stichting Leviaan zijn echter niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website. Wij kunnen ook geen garantie bieden voor het foutloos en onderbroken functioneren van de website. Wees dus altijd voorzichtig en let goed op jezelf en anderen.

 

8. Privacy

We vinden jouw privacy heel belangrijk. Daarom hebben we een apart privacybeleid waarin we uitleggen hoe we met jouw gegevens omgaan. Je kunt dit beleid altijd op onze website vinden.

 

9. Wijzigingen

De inhoud van deze disclaimer kan door Pleq zonder voorafgaande waarschuwing worden gewijzigd. Dat doen we bijvoorbeeld als er nieuwe informatie is of als we andere activiteiten gaan doen. De nieuwste versie staat altijd op onze website.

 

10. Als je het niet met ons eens bent

Heb je een klacht of ben je het ergens niet mee eens? Laat het ons dan weten. We proberen er samen uit te komen. Als dat niet lukt, kan een rechter in Amsterdam beslissen wie er gelijk heeft. We volgen altijd de Nederlandse wet.

 

11. Tot slot

Als een deel van deze disclaimer niet geldig is, blijft de rest gewoon gelden. We proberen altijd duidelijke en eerlijke afspraken te maken. Dank je wel voor je vertrouwen in Pleq!