Aanbod trainingen

28 febr 2024

Ontdekken van ervaringskennis

Ben jij geïnteresseerd in het verdiepen van je begrip van ervaringskennis en hoe dit toe te passen in zowel persoonlijke als professionele situaties?

28 febr 2024

Jongeren inloop: Let’s get social

Kom jij ook een keertje langs bij onze inloopavond voor jongeren?

Actueel

14 febr 2024

De nieuwsbrief is er

5 apr 2023

Officiële opening
Naar het nieuwsoverzicht
Kijk je naar Pleq en denk je "Daar wil ik ook werken"? Dat kan!

Acitiviteit aanbieden

Pleq is in de eerste instantie een platform voor aanbod gericht op ervaringsgenoten-/lotgenotengroepen, herstelactiviteiten, zelfregie activiteiten en zelfhulp. Heb jij aanbod op dit vlak wat je bij of namens Pleq wil aanbieden. Kijk dan op onze samenwerking pagina. Heb je een idee voor een specifieke activiteit of aanbod, maar weet je nog niet hoe je dit zou kunnen opstarten en wil je samen met Pleq dit (verder) ontwikkelen? Kijk dan op onze zelfregie activiteiten pagina.

 

Leren bij Pleq

Bij Pleq kan je op verschillende manieren leren. Wij bieden (snuffel)stages en leerlingplekken richting ervaringsdeskundige aan. Het is in sommige gevallen ook mogelijk om samen met een van onze samenwerkingspartners een gedeelde leerplek te hebben.
Op dit moment hebben we geen open vacatures voor een leerplek, maar als je ideeën hebt over wat je samen met ons kan doen, neem dan gerust contact met ons om je ambities te bespreken.

 

Vrijwilliger bij Pleq

Op Pleq is altijd wel een activiteit te organiseren of een klein klusje te doen. In het kader van halen en brengen, vragen wij aan onze deelnemers om een steentje bij te dragen in de algemene taken. Wil je structureel wat voor ons betekenen? Dan zou je als vrijwilliger bij ons aan de slag kunnen. Neem contact met ons op en geef aan wat je bij ons zou willen doen.

Op dit moment zou hulp met social media ons ontzettend helpen. Meer informatie vind je hier.

 

Vacatures

Wij werken met een klein en gezellig team van coördinatoren. Zie hier een overzicht van de openstaande vacatures. Staat er niets tussen? Je kunt altijd een open sollicitatiebrief sturen. 

 

- op dit moment zijn er geen open vacatures -