Welkom bij de lancering van ons gloednieuwe platform,

Welkom bij de lancering van ons gloednieuwe platform waar we het aanbod rondom ervaringskennis en herstel uit de Zaanstreek bundelen. Onze website is nog in opbouw, maar we bieden nu al een scala aan zelfhulptools en cursussen die beschikbaar zijn voor mensen in onze regio. Samen met verschillende organisaties willen we voor iedereen een fijne omgeving bieden waarin mensen kunnen praten over hun ervaringen en leren van de kennis en expertise van anderen. Of je nu op zoek bent naar een ervarings-/lotgenotengroep, een cursus of ondersteuning om je eigen activiteit vorm te geven, bij ons kan je terecht.

 

Ons platform zal voortdurend worden bijgewerkt met nieuwe inhoud en functies om ons te blijven verbeteren. Feedback en suggesties voor nieuw aanbod, verbetering van de website of andere aanvullingen waar we van kunnen leren, stellen we zeer op prijs.

 

Op onze locatie ben je altijd welkom om ons groeiende aanbod aan zelfhulptools te ontdekken. We willen dat iedereen die onze locatie bezoekt zich thuis voelt en zijn trots op het creëren van een gastvrije omgeving waarin iedereen zich op zijn gemak kan voelen. Binnenkort plaatsen we een update over onze bezoekmogelijkheden.

 

Kortom, we zijn ontzettend trots op ons nieuwe platform en kijken uit naar verdere groei. Jouw feedback en bijdrage zijn altijd welkom. Laten we samen werken aan een inclusief en nuttig platform voor iedereen in de Zaanstreek.

 

Deel deze pagina: